Tjäna extra pengar

Jobba med läxhjälp

Det här är ett trevligt extrajobb för dig som vill hjälpa yngre människor. Det finns flera alternativ du kan välja mellan, men yrket går ut på att du ska hjälpa andra med sin läxa. Det är dock inte allt, du får rollen som mentor för en yngre person. Hemsidorna du kan registrera dig hos som läxhjälp varierar lite men de flesta kräver att du jobbar 4-5 timmar varje vecka. Dessutom får du många gånger en genomgång i hur jobbet går till.

Kort förklarat skriver du in vem du är på hemsidan, vilken kunskap du har samt kan dela med dig av, sedan blir du matchad med en elev som behöver hjälp med just det du har att erbjuda, din personlighet och som finns i området där du bor. Ni får då träffas ett par gånger i veckan där du får hjälpa eleven med sin läxa och sitt skolarbete.

Du som är intresserad av att jobba med yngre personer och hjälpa de i sin utveckling kan hitta mer information på nätet. Sök bara på läxhjälp så dyker det upp flera alternativ där du kan hitta information och se ifall det passar dig.

Kommentarer inaktiverade för Jobba med läxhjälp
ashe