Tjäna extra pengar

Skapa hemsida eller blogg

Under den senaste tiden har det blivit väldigt populärt för folk att skapa en hemsida eller blogg. Det är också ett kul sätt att tjäna lite extra pengar, men samtidigt krävs det en hel del jobb. När du skapar en blogg måste du först bestämma dig för vad den ska handla om. Om du inte lockar läsare kommer du inte att kunna tjäna några pengar. Lägg därför ner lite tid på att komma på vad du är intresserad av. Det märks nämligen om du skriver om ämnen du egentligen inte är intresserad av och det kan göra att läsare inte återvänder.

Det två vanligste sätten att tjäna pengar på din hemsida eller blogg är via affiliatenätverk eller reklam. Det kommer till en början inte att vara särskilt stora summor, men ju fler besökare du får och om de väljer att köpa något från reklamen på din sida, desto mer pengar kan du tjäna.

Att börja med en hemsida eller blogg som extrajobb är kanske inte det bästa eftersom det kan ta tid som du inte har, men om du endast jobbar halvtid eller är arbetslös kan det vara ett bra sätt för dig att få några kronor att leva på.

Kommentarer inaktiverade för Skapa hemsida eller blogg
ashe