Tjäna extra pengar

Sälja fotografier

Gillar du att fotografera kan du genom att sälja dina bilder få en extra inkomst. Det finns idag flera hemsidor där du kan ladda upp dina bilder och hitta köpare. Du behöver inte vara en professionell fotograf eller ha en dyr och komplicerad kamera. Allt du behöver för att sälja dina bilder är en digitalkamera och internet. Sen är det bara för dig att hålla tummarna att du får bilden såld. Du kan sälja dina bilder, eller snarare rättigheten till att använda bilden, flera gånger.

Beroende på vilken hemsida du väljer kan du ha turen att tjäna stora summor pengar. Du får vanligtvis en provision när någon laddar ner din bild. Den kan ligga på allt från 10% upp till 90%. Sen finns det också hemsidor som betalar ett engångsbelopp.

För att tjäna en hyfsad summa på dina foton krävs det att du laddar upp rätt många varje månad och hoppas att det finns personer som vill köpa dem. Det är alltså inget extrajobb som ger en säker inkomst utan det handlar om att ha tur och självklart måste du även kunna ta fina fotografier som fångar andras uppmärksamhet.

Kommentarer inaktiverade för Sälja fotografier
ashe