Tjäna extra pengar

Sälja produkter

Att jobba med försäljningsjobb är ett populärt alternativ när det gäller extrajobb. Det går nämligen att fokusera på den här typen av jobb under kvällar och helger eftersom det är då folk är hemma från jobbet. Om du inte har några problem med att prata med okända människor och helt enkelt är duktig på att prata kan detta vara det perfekta extrajobbet för dig.

Det finns en rad med företag som söker försäljare, framförallt de som inte har något emot att sälja på provision. Ett tips på att bli bättre på försäljningen är om du känner till produkten du säljer. Många företag erbjuder också en snabb genomgång eller “utbildning” i hur du säljer på bästa sätt och vad som är viktigt att tänka på. Vissa företag ger dig en grundlön + provision vilket gör att om du har tur kan du tjäna rätt mycket. Är du intresserad av ett försäljarjobb kan du söka efter det på nätet och få fram flera alternativ.

E-handelsbutik

Är du intresserad av försäljning men vill inte jobba med att sälja produkter till andra kan du skapa en e-handelsbutik. Dock krävs det en hel del jobb med detta. Du måste först ha något att sälja, till exempel smycken du skapar på fritiden eller något annat “pyssel” du tror folk skulle vara intresserade av att köpa. Sen måste du marknadsföra din butik för att få några kunder. Ytterligare en sak du måste tänka på är att det kan krävas ett litet startkapital för att komma igång med din e-handelsbutik. Om du vill skapa en hemsida kan du behöva betala en liten summa för detta. Du måste också bestämma dig för hur betalningar ska ske och leverans samt om du vill sälja endast i Sverige eller utomlands också. Jobbar du heltid kan det därför vara svårt att hitta tiden till att göra allt detta. Men om det är något du brinner för är det ett bra sätt att tjäna lite extra pengar.

Kommentarer inaktiverade för Sälja produkter
ashe