Låna pengar

Tid är pengar

Om du är intresserad av bättre ekonomi, måste du också ta hand om din tid på ett bra sätt. Ekonomi och hur vi hanterar vår tid hänger mer ihop än vad många tror.

Tid

Vad gör du på kvällarna och helgerna? Vi behöver självklart vila och avkoppling, men det är många som är stressade över sin ekonomi, samtidigt som de hanterar sin fritid på ett dåligt sätt. Istället för att träna och få mer energi, så sätter de sig i soffan med Netflix och tror att de ska bli pigga. Ett bra sätt att inte få göra mycket i livet, är genom att inte hantera sin tid och sina pengar väl. Genom att planera din tid väl, så kan du få mer gjort, vilket kommer att resultera i bättre lön eller en extrainkomst. Ett tips är att börja schemalägga ditt liv mer genom att skaffa en bra fysisk almanacka. Där planerar du hur du ska kunna tjäna mer pengar och du bör även föra dagbok över hur du använder din tid. Du hittar ett stort utbud av almanackor hos Officedepot.

Passiv inkomst

För att få en god ekonomi behöver du långsiktigt planera din ekonomi och skaffa dig flera källor av passiva inkomster. En passiv inkomst ger dig pengar även när du inte aktivt arbetar med det, som ränta på aktier eller när du hyr ut ett rum eller en sommarstuga. Personer som blivit ekonomiskt oberoende har ofta betalat av på lånen samt hittat olika slags passiva inkomster att leva på.

Kommentarer inaktiverade för Tid är pengar
ashe